Välkommen till Järfälla Aikidoklubb.

Vi behöver korrekt information om dig/er, det viktigaste är personnummer och den email-adress ni vill bli kontaktade på. För barn & ungdom gäller detta även målsman.

Det går också bra att komma ner på ett av våra träningstillfällen och prata med instruktören eller kontakta någon av våra instruktörer/kontaktpersoner.

Observerat att enligt våra stadgar gäller följande:Ansökan om medlemskap innebär att den ansökande ger sitt medgivande för registering av personuppgift i föreningens register samt för publicering av namn och bild på föreningens hemsida (t.ex reportage med foto från olika aktiviteter). Medlem kan begära att så ej skall ske genom att skriftligt anmäla detta till styrelsen.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter